Βρείτε τα αγαπημένα σας Καταστήματα εδώ

Anemos
Anemos
Μετά από πολύχρονη παρουσία και πείρα στον επιχειρηματικό χώρο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τις εμπειρίες μας και δημιουργήσαμε με υπευθυνότητα και όραμα την εταιρία ΑΝΕΜΟS στην Χίο. Είμαστε μια καθαρά Ελληνική εταιρεία που παράγουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα προϊόντα με φυσική μαστίχα.
BikersPoint
BikersPoint.gr
Το  www.bikerspoint.gr   είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται στο χώρο των αξεσουάρ και του εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας.
Fishbite.gr
Fishbite.gr
Το κατάστημα μας  με 10ετή εμπειρία στο χώρο των ειδών αλιείας, προσφέρει της υπηρεσίες του στο νησί της Χίου. Η αύξηση της ζήτησης δημιούργησε την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο ο οποίος λειτουργεί από το 2012 στη πόλη της Χίου απέναντι από το Ναυτικό Όμιλο Χίου.
MaRi
MrCheap
MrCheap.gr
Ψάχνεις υπολογιστή, tablet, laptop. αλλά καμια τιμή δεν σου κάνει κλικ? Με ένα κλικ στο MrCheap περιφερειακά, εξαρτήματα Η/Υ, τηλεοράσεις, αναλώσιμα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα πολλά!
MyrovolosChios.gr
MyrovolosChios.gr
Συλλέγουμε για σας τα καλύτερα προϊόντα της Χίου! Στην σελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά χιώτικα προϊόντα όπως τα φημισμένα γλυκά του κουταλιού, τα χιώτικα ούζα γνωστά για την ιδιαίτερη γεύση τους καθώς και αγνά καλλυντικά με μαστίχα. Με ένα click, το ταξίδι ξεκινάει!
Toner Hellas
Toner Hellas
Η “TONERHELLAS” ιδρύθηκε το 2006 με έδρα το δήμο Θερμαϊκού και με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία αναλωσίμων για εκτυπωτές και μηχανές γραφείου.  Η εταιρία μας διαθέτει συμβατά toners και ink cartridges υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια αναλώσιμα όλων των κατασκευαστών.
Toolshouse
Toolshouse.gr
Στο κατάστημα μας θα βρείτε περισσότερα από 7.000 προϊόντα, με πάνω από 100 διαφορετικούς προμηθευτές! Μέσα από την ποικιλία και την διαφορετικότητα των προϊόντων μας, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς! Στο Toolshouse θα βρείτε προϊόντα … στα μέτρα σας! Έχουμε ποικιλία εργαλείων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Και το σημαντικότερο είναι ότι διατηρούμε πάντα την αναλογία μεταξύ ποιότητας – τιμής! Περισσότερα
Vinius
Woodicrafts
Woodicrafts
Ποιοτικά χειροποίητα ξύλινα προϊόντα!
Xpatit.gr
Xpatit.gr
Η XPATIT (eXPerience AT Information Technology) είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής η οποία έχει σαν έτος εκκίνησης το 2001. Ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών.
Πάπυρος Χιος
Βιβλιοπωλείο Πάπυρος
Βιβλιοπωλείο Στο χώρο του βιβλιοπωλείου μας μπορείτε να βρείτε: Τμήμα Ελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας, Ξενόγλωσσων βιβλίων και Βοηθήματος κ.α.
Γεωπονικός Κόσμος
Γεωπονικός Κόσμος
Σε εμάς θα βρείτε σπόρους,σπορόφυτα, δενδρύλλια, λουλούδια εποχής, αρωματικά φυτά, βολβούς, φάρμακα, λιπάσματα.Θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία σε μελισσοκομικά είδη. Επικοινωνήστε μαζί μας για ό,τι χρειαστείτε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΑΤΣΗΣ
Κοσμήματα ΤΑΤΣΗΣ
Η επιχείρηση ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΑΤΣΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας κοσμημάτων και ρολογιών στη Χίο από το 1988 . Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από κλασσικά και μοντέρνα κοσμήματα, επώνυμα ρολόγια, αλλά και ξεχωριστά είδη και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.
Μπαχαράδικο
Μπαχαράδικο
Η ελληνική γη είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη όσον αφορά τα φυτά αυτά, ενώ και σε άλλες χώρες υπάρχουν διαφορετικά είδη βοτάνων με ποικίλες γεύσεις και ιδιότητες. Ωστόσο, για να καταλήξει κάποιος στο τί θα προμηθευτεί, ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα του, πρέπει να απευθυνθεί στους επαγγελματίες του είδους. Ο Γιώργος Φράγκος, στο κατάστημα «Μπαχαράδικο», έναν ιδιαίτερο χώρο με υπέροχες μυρωδιές, έχει αναρίθμητες προτάσεις, φαρμακευτικών φυτών, παρασκευασμένων και ελεγμένων από βοτανολόγους. Τα βότανα δεν κάνουν θαύματα όπως δηλώνει, αλλά σίγουρα μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά σε πολλές περιπτώσεις. Περισσότερα