Βρείτε τα αγαπημένα σας Καταστήματα εδώ

Anemos
Anemos
Μετά από πολύχρονη παρουσία και πείρα στον επιχειρηματικό χώρο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τις εμπειρίες μας και δημιουργήσαμε με υπευθυνότητα και όραμα την εταιρία ΑΝΕΜΟS στην Χίο. Είμαστε μια καθαρά Ελληνική εταιρεία που παράγουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα προϊόντα με φυσική μαστίχα.
Bonita
Bonita
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί, φίλοι, Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία καλλυντικών και αξεσουάρ για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες.
CoccoBello
CoccoBello
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ “COCCOBELLO” Μελετώντας το   σύγχρονο τρόπο ζωής του παιδιού   και σκοπεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του ,   σας προτείνουμε με απόλυτη ευθύνη   παιδικά ρούχα , μοναδικού σχεδιασμού και εξαίρετης ποιότητας.
Fishbite.gr
Fishbite.gr
Το κατάστημα μας  με 10ετή εμπειρία στο χώρο των ειδών αλιείας, προσφέρει της υπηρεσίες του στο νησί της Χίου. Η αύξηση της ζήτησης δημιούργησε την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο ο οποίος λειτουργεί από το 2012 στη πόλη της Χίου απέναντι από το Ναυτικό Όμιλο Χίου.
ITsys.gr
ITsys.gr
H ITsys είναι εταιρία του κλάδου της πληροφορικής, ιδρύθηκε το 2008, έδρα μας είναι η  Αθήνα. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των δημόσιων φορέων και ιδιωτικών  επιχειρήσεων όλων των κλάδων. Παρέχουμε  πλήρες φάσμα επιτόπιας τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες μας εντός λεκανοπέδιου Αθηνών και απομακρυσμένης μέσω internet σε όλη την Ελλάδα.  Παράλληλα η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία με μεγάλη εξιδίκευση στα ανταλλακτικά φορητών υπολογιστών. Επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική λύση της τεχνολογίας στους πελάτες μας . Περισσότερα
MrCheap
MrCheap.gr
Ψάχνεις υπολογιστή, tablet, laptop. αλλά καμια τιμή δεν σου κάνει κλικ? Με ένα κλικ στο MrCheap περιφερειακά, εξαρτήματα Η/Υ, τηλεοράσεις, αναλώσιμα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα πολλά!
MyrovolosChios.gr
MyrovolosChios.gr
Συλλέγουμε για σας τα καλύτερα προϊόντα της Χίου! Στην σελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά χιώτικα προϊόντα όπως τα φημισμένα γλυκά του κουταλιού, τα χιώτικα ούζα γνωστά για την ιδιαίτερη γεύση τους καθώς και αγνά καλλυντικά με μαστίχα. Με ένα click, το ταξίδι ξεκινάει!
Polihome.gr
Polihome.gr
H Polihome... Επικεντρώνεται στην εισαγωγή επίπλων, στρωμάτων και ειδών διακόσμησης για χρήση σε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα με προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδησης και ευκολίας χρήσης στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνεχείς έλεγχοι προμηθευτών, τεστ αντοχή και πιστοποιημένες μέθοδοι συσκευασίας προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε για κάθε προϊόν που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε. Κύριος στόχος μας, οι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι πελάτες. Βασικές αρχές μας, το ήθος, προσωπικό και επιχειρηματικό που μετουσιώνεται σε αξιοπιστία και συνέπεια σε κάθε πτυχή της σχέσης μας μαζί σας. Καινοτομία και πρωτοπορία σε τομείς διεκπεραίωσης και εξυπηρέτησης. Επί του παρόντος, η Polihome εκπροσωπείται σε 2 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος με φυσικά κατασ΄τηματα και άτομα επικοινωνίας πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν σχετικά με τις απορίες και τα αιτήματά σας. Η επίσκεψή σας σε ένα κατάστημα της Polihome θέλουμε να αποτελεί μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για... Περισσότερα
Toner Hellas
Toner Hellas
Η “TONERHELLAS” ιδρύθηκε το 2006 με έδρα το δήμο Θερμαϊκού και με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία αναλωσίμων για εκτυπωτές και μηχανές γραφείου.  Η εταιρία μας διαθέτει συμβατά toners και ink cartridges υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια αναλώσιμα όλων των κατασκευαστών.
Toolshouse
Toolshouse.gr
Στο κατάστημα μας θα βρείτε περισσότερα από 7.000 προϊόντα, με πάνω από 100 διαφορετικούς προμηθευτές! Μέσα από την ποικιλία και την διαφορετικότητα των προϊόντων μας, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς! Στο Toolshouse θα βρείτε προϊόντα … στα μέτρα σας! Έχουμε ποικιλία εργαλείων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Και το σημαντικότερο είναι ότι διατηρούμε πάντα την αναλογία μεταξύ ποιότητας – τιμής! Περισσότερα
Toysworld.gr
Τα Παιδικά πολυκαταστήματα Toysworld.gr είναι μια τοπική επιχείρηση με έδρα την Χίο που ειδικεύεται στα παιδικά παιχνίδια, σε εποχιακά είδη αλλά και σε είδη σπιτιού.
Vassalos
Vassalos
Κατασκευάζουμε την μοναδική παλμική ηλεκτρική βέργα 220v που χαρακτηρίζεται ως η αποδοτικότερη βέργα με διαφορά στην εγχώρια και όχι μόνο αγορά.
Vinius
Woodicrafts
Woodicrafts
Ποιοτικά χειροποίητα ξύλινα προϊόντα!
Xpatit.gr
Xpatit.gr
Η XPATIT (eXPerience AT Information Technology) είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής η οποία έχει σαν έτος εκκίνησης το 2001. Ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών.