Υποβολή αίτησης για λογαριασμό πωλητή

Επειδή οι πωλητές πωλούν προϊόντα στo καταστημα μας, εμείς (η εταιρεία) πρέπει να ζητήσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτα. Για παράδειγμα, το όνομα της εταιρείας και η περιγραφή ενός πωλητή εμφανίζονται στους πελάτες και χρησιμεύουν για να διακρίνουν τους πωλητές ο ένας από τον άλλο. η διεύθυνση χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του ποσοστού αποστολής.

Ωστόσο, ζητάμε επίσης ορισμένα προσωπικά δεδομένα, όπως όνομα / επώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία λογαριασμού διαχειριστή προμηθευτή στο σύστημά μας. Οι πωλητές συνεργάζονται με την αγορά μέσω τέτοιων λογαριασμών. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητες επειδή διαχωρίζουν τους διαχειριστές ο ένας από τον άλλο. Συνδεθείτε στο κατάστημα εισάγοντας εδώ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε εδώ. Τα ονόματα είναι απαραίτητα επειδή ένας μόνο πωλητής μπορεί να έχει πολλαπλούς διαχειριστές - είναι ευκολότερο να χειριστεί την ευθύνη αυτού του είδους.

Στέλνουμε επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελιών, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και άλλα) στην παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποθηκεύσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας γα οσο παραμείνετε πελάτης μας. Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να συνεργαστείτε με το καταστημα μας και θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας (ή εάν θέλετε να έχετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε και που σχετίζονται με το λογαριασμό σας ), στείλτε ένα email σε info@mrmall.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Ομως πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.