Φυσική Μαστίχα Χίου τριμμένη σε σκόνη

7.60
(Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Φυσκή μαστίχα σε σκόνη 30g Φυσκή μαστίχα σε σκόνη 60g Φυσκή μαστίχα σε σκόνη 120g Φυσκή μαστίχα σε σκόνη 250g Φυσκή μαστίχα σε σκόνη 2x250g Φυσική μαστίχα σε σκόνη
Anemos
Σε Απόθεμα
 
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αγοράσετε

Το προϊόν αυτό δεν είναι δυνατό να προστεθεί στο
καλάθι γιατί δεν έχετε συνδεθεί

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων Επικοινωνία

100% Φυσική μαστίχα τριμμένη σε σκόνη (κοπανισμένη) χωρίς πρόσθετα ροής, χωρίς προσμίξεις, χωρίς χημικά!

Η χρήση της μαστίχας από τα παλιά χρόνια ήταν πολύ διαδεδομένη. Ανέκαθεν χρησιμοποιήτο ως φάρμακο για το στομαχόπονο, για την χοληστερίνη και τον διαβήτη. Μετά από έρευνες και κλινικές δοκιμές αποδείχθηκε ότι η μαστίχα θεραπεύει και το έλκος δωδεκαδακτύλου.

Επίσης, η μαστίχα χρησιμοποιείται για το άρωμα της και την εκλεπτυσμένη γεύση της σε συνταγές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής.   

100% φυσική μαστίχα, Α' ποιότητα, τριμμένη σε σκόνη, χωρίς πρόσθετα ροής, χωρίς χημικά, χωρίς άλλες προσμίξεις.

Κατάλληλη για χρήση σαν φάρμακο καθώς και σαν μπαχαρικό / μυρωδικό για μαγειρική / ζαχαροπλαστική.

Η Μαστίχα Χίου αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαική Ένωση από το 2015 ως φυσικό φαρμακευτικό προϊόν.

Με την αγορά κάθε συσκευασίας μαστίχας σε σκόνη αποστέλλουμε και ένα δοσομετρικό κουταλάκι για να παίρνετε πάντα την σωστή δόση.

Η μαστίχα σε σκόνη είναι διαθέσιμη στις παρακάτω συσκευασίες: 30-250g σε πλαστικό βάζο, 500g (σε 2 πλαστικά βάζα των 250g) και 1000g (σε 2 τάπερ των 500g)

  30gr (30 δόσεις του 1gr για ένα μήνα)

60gr (60 δόσεις του 1gr για 2 μήνες)

120gr (120 δόσεις του 1gr για περ. 4 μήνες)

 250gr (250 δόσεις του 1gr για περ. 8 μήνες)

 καθώς και σε 500, 1000gr.

 

Οδηγίες χρήσης της μαστίχας σε σκόνη 

Η μαστίχα είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις

Είναι αρχή της εταιρίας μας και προσωπική μας πεποίθηση, να παράγουμε ή να διαθέτουμε φυσικά προϊόντα. Θα μπορούσαμε να πουλάμε και χάπια με μαστίχα, αλλά θεωρούμε ότι η 100% φυσική μαστίχα χωρίς προσμίξεις, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικά είναι καλύτερη, πιο φυσική και βέβαια σημαντικά φτηνότερη από οποιοδήποτε χάπι ή κάψουλα μαστίχας! 

Προσοχή: Υπάρχει κίνδυνος η σκόνη μαστίχας να κολλήσει κατά την διάρκεια της μεταφοράς, επειδή η δική μας μαστίχα σε σκόνη είναι 100% φυσική μαστίχα χωρίς πρόσθετα ροής. Από Απρίλιο έως και Οκτώβριο, και ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αυτό είναι πιο πιθανόν να συμβεί.

Οταν την λάβατε, αν τυχόν έχει κολλήσει, βάλτε την στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και μετά χτυπήστε το πλαστικό βάζο σε μια σκληρή επιφάνεια και θα ξαναγίνει σκόνη. Σε κάθε περίπτωση η σκόνη πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου. Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας κολλήσει σας συνιστούμε να την διατηρείτε σε ψυγείο.

 


Στην ίδια τιμή

Σπιτικό Γλυκό Κουταλιού Σταφύλι 950gr
7.30
 
Homemade Grape Spoon Sweet 950gr
7.30
 
Σπιτικό Γλυκό Κουταλιού Φιστίκι 950gr
7.30